ARRANGEMENT

Enda flere vil se Klovner i Kamp

Høytidelig oppstilte Klovner i Kamp: Thomas Gullestad (Fingern), Aslak Hartberg og Esben Selvig (Dansken). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

– Vi kan ikke annet enn å lytte til gatene, melder Rockefeller – som nå setter opp en tredje konsert med Klovner i Kamp på Sentrum Scene.

Da billettene røk unna til første konsert ut for å feire Klovnenes 25-årsjubileum, ble det satt opp en ekstrakonsert dagen før. Også den solgte ut.

Dermed blir det nå konserter med Alis, Fingern og Dansken tre dager til ende på Sentrum Scene, fra 14. til og med 16. november.

– Denne kvelden åpner vi også opp galleriet for de under 18 år, slik at ungdommen også kan få med seg de stadig like aktuelle hiphop-heltene fra 90-tallet og frem til i dag, heter det fra arrangørhold.

Bak seg har Klovner i Kamp to EP-er, fire album, Spellemannpris for «Bjølsen Hospital» i kategorien årets hiphop i 2001, og Edvardpris i 2002 for tekstene til låten «Nattens sønner».

Gruppen byr på denne uttalelsen i forbindelse med jubileet:

– 25 år er jo er den perfekte alder. Da er man fortsatt ung og viril, men samtidig har man begynt å bli klokere. Herfra går det bare nedover.

ANNONSE

Si din mening om denne artikkelen

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Du vil kanskje også like