NYTT OM NAVN, RIKSTEATRET

Sørgmodig farvel med bransjen etter 40 år

Gunnar Hofsøy fra Bakkenteigen Kulturhus med gaven han fikk av teatersjef Tom Remlov under Riksteatrets middag for kulturhusbransjen i DNB-restauranten i Bjørvika i Oslo onsdag 16. august 2017. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

Gunnar Hofsøy fra Bakkenteigen Kulturhus tok farvel med kulturhusbransjen under middagen i DNB-restauranten onsdag 16. august 2017.

– Men kanskje jeg kan starte Teaterets venner i Horten og dermed få komme tilbake, sa Hofsøy, som fikk ta ordet på scenen og fortelle litt om sitt kulturelle liv.

31. august fyller senjaværingen 63 år og han går da av med Avtalefestet pensjon.

Han vil nødig si så mye om bakgrunnen, men sa i talen til kollegene at etter 40 år så forsvant motivasjonen.

– Det ble en endring i ledelsesstrukturen og jobben min ble vingeklippet, sier han til Kulturhusmagasinet etter talen.

Nå skal han nyte sitt otium i Horten hvor han har jobbet helt siden Bakkenteigen Kulturhus ble etablert i 1991.

– Jeg vil helle kose meg enn å slåss videre, sa Hofsøy.

Han skrøt av Riksteatret.

– Jeg har gjort mitt for at teaterinteressen skal blomstre videre i Horten! Det jeg vil savne mest er samarbeidet med Riksteatret, hvor jeg har følt meg inkludert og som en del av familien. Det er sørgmodig å være ferdig.

– Du virker veldig trist i kveld?

– Ja, det er klart. Jeg har vært med så mange år, så nå mister jeg mye av kontakten med alle kollegene og de andre i bransjen. Teaterarrangementene ligger nærmest hjertet mitt. Det har vært spennende å formidle Riksteater- og regionteatrenes forestillinger.

Bakkenteigen kulturhus ligger i tilknytning til Høgskolen i Vestfold og ble tatt i bruk i 1991. I kulturhuset finnes en storsal med 450 sitteplasser.

Gunnar Hofsøy holdt en personlig tale til kollegene i salen. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

ANNONSE

Si din mening om denne artikkelen

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Du vil kanskje også like